Action Black charcoal cleansing wipes

Charcoal is hot! Je komt het steeds vaker tegen in verzorging producten. Tijdens mijn meest recente bezoek aan mijn plaatselijke Action kwam ik deze make – up verwijdering doekjes tegen met Jawohl! Charcoal.

Sukkel die ik ben was ook erg verrast toen ik zag dat deze doekjes zwart van kleur waren. Geen idee waarom ik zo verbaasd was toen ik dat zag. Misschien omdat ik gewend ben dat zulke doekjes altijd wit zijn? Eenmaal bijgekomen van de shock verwijderde ik mijn make – up van de dag. Ik boende mijn gezicht zoals ik dat normaal gesproken altijd doe en ik wil natuurlijk zien hoeveel vuiligheid er van mijn gezicht afkwam. Op het doekje zag ik amper iets! Het zwarte doekje laat geen geheimen los.

Na het boenen ging ik verder met mijn routine, wassen met mijn Clinique gel en vervolgens een wattenschijfje met tonic over mijn huid. Aan het wattenschijfje zag ik dat er net zoveel vuil vanaf kwam als normaal dus ik kan wel stellen dat dit charcoal doekje net zo goed schoonmaakt als de andere doekjes die ik gebruik. (Ik gebruik verschillende merken). Het is natuurlijk veel leuker als je het ook kan zien aan het doekje.

Dit doekje voelt erg goed aan qua kwaliteit. Zacht voor de huid en tegelijkertijd ook stevig zodat deze niet uit elkaar scheurt. Het formaat van 20 x 15 is een standaard maat voor dit soort doekjes. Het doekje heeft ook niet die typische houtskool geur maar eerder een beetje citrus achtig. In de lijst met ingrediënten zie ik ook Citronellol staan. Na wat onderzoek ben ik erachter gekomen dat dit een olie is die de geur van roos moet evenaren. Ik ruik geen roos en blijf erbij dat de geur in de citronella hoek ligt.

Dit product word uitgegeven door Mascot Europe. Naast verzorging producten leveren zij ook hobby en knutsel waren, huishoudelijke producten, gereedschap enz. Deze doekjes komen in een verpakking van 30 stuks. De meeste doekjes komen in verpakkingen van 25 stuks dus die extra vijf zijn een fijne bonus. Mijn pakje is alweer bijna op, ik weet niet of ik deze in de toekomst nog een keer zal kopen want ik vind het toch echt niet fijn dat deze zwart zijn. Deze doekjes worden gemaakt in China en zijn te koop bij de Action voor €0,89. Wat ving jij van de charcoal hype? Leuk of zijn we een beetje doorgedraafd?

lveening

One Comment

  1. Ik heb ze toevallig ook gekocht maar moet ze nog gaan testen (had ik nog niet gedaan omdat ik er een blogartikel aan vast wil plakken haha!)
    Zwart vind ik op zich geen ramp, maar vind het wel leuk om te zien hoeveel vuil ik van m’n gezicht af haal :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *