Balea Sheetmask -Review

Het was een lange dag, nu even tijd voor mijzelf met een gezicht masker. Ik heb de nieuwe sheetmask van Balea getest, een doekje met actieve houtskool. Is het de moeite waard om deze mee de grens over te nemen?

Ik vind het fijn om na een lange dag even een beetje tijd voor mijzelf te hebben. Beetje tutten en weer opladen voor de volgende dag. Met het warme weer gebruik ik graag een sheetmask. Tijdens mijn tripje naar een DM filiaal recentelijk nam ik deze houtskool sheetmask mee van Balea, het huismerk van de DM.

Tip: leg een half uurtje voor gebruik de sheetmask in de koelkast, hierdoor wordt deze lekker koud en voelt het extra verfrissend op een hete dag.

Deze sheetmask is alles behalve charmant. Kijk maar:

Yup, super charmant.

Wanneer ik het masker uit de verpakking haal en uitvouw ‘plak’ ik het masker op mijn gezicht. Wat mij vooral opvalt bij dit masker is dat deze niet zo nat is. Bij sommige sheetmasks heb ik wel eens gehad dat het serum waar het masker nat mee wordt gemaakt zo langs mijn nek rolde. Dat is bij deze niet het geval, ik had het idee dat ze iets te zuinig waren met het serum. Ik voel wel een hele lichte tinteling, mag van mij wel iets sterker.

Wanneer je het masker van je gezicht haalt is het gebruikelijk om het serum wat je nog op je gezicht hebt zitten goed over je gezicht in te wrijven en in te laten trekken. Dat was met dit masker binnen 30 seconden al gebeurd. Op mijn neus en kin had ik geen serum meer zitten en bij het uitsmeren van de rest verdampte het zo snel dat ik maar bij ben gaan smeren met mijn gezicht crème.

De verpakking is vrij simpel, een sachet waar één gezicht masker in zit.

Één masker kost €1,25 en is de koop bij de Duitse drogist keten DM. Bij mijn volgende bezoek aan een DM laat ik deze in het schap liggen, ik vond deze niet fijn.

Wat vind jij het leukst om mee te nemen wanneer je in een buitenlandse drogist bent?

lveening

2 Comments

  1. Het ziet er echt zeer charmant uit! *ahum ahum* haha 😉
    Jammer dat je het masker niet zo fijn vond, de prijs is namelijk wel erg fijn. Lekker budget 🙂

  2. Ha Linda,
    Dit masker hoef ik ook niet, maar wel heel leuk dat je zoveel goede en betaalbare artikelen hebt gevonden bij DM. Ik had nog nooit gehoord van DM. Als ik weer eens de grens oversteek ga ik er ook eens rondneuzen.
    Heb je gezien dat de foto met masker heel erg op Rob lijkt? Ik herkende zijn gezicht direct! Heel duidelijk van wie jij je mooie ogen hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *