beauty trash

Er zijn de laatste tijd aardig wat producten opgegaan. Ik heb alles netjes bewaard om met jullie te delen. Deze maand is het mij ook gelukt om een paar WTF producten uit mijn stash te werken waardoor ik meer ruimte heb om straks op vakantie weer in te slaan.

De coffee scrub van Nacomi zat begin dit jaar in een Styletone box. Dit vond ik een super leuk product om te gebruiken. Het scrubde erg fijn en liet een licht olie laagje achter waardoor ik geen body lotion nodig had na het douchen. Ik zou deze zelf niet meer opnieuw kopen. Ik heb gemerkt dat ik niet per se een scrub hoef te gebruiken voor mijn lichaam, krijg ik er één? Prima, deze gebruik ik met alle liefde. – review

De eye make-up remover pads van het Kruidvat koop ik steeds opnieuw. Ik gebruik deze om aan het einde van de dag mijn lippenstift eraf te halen. Werk prima!

De nagellak remover pads werkte voor mij prima om mijn nagelriemen schoon te krijgen als daar een beetje nagellak achter bleef na het verwijderen van mijn nagellak. Ik gebruikte deze niet om al het nagellak van mijn nagels te krijgen. Ik zou er dan binnen een week doorheen zijn. Op dit moment heb ik geen nieuwe meer. Ik heb ze ook niet gemist sinds ze op zijn. Ik ben er nog niet uit of ik deze wel weer opnieuw zou willen kopen.

Het spuitflesje van Vichy vond ik wel erg overdreven decadent. Volgens mij is het gewoon water en meer niet. Over the top en nergens voor nodig. Deze zal ik zeker niet zelf kopen.

Ik maakte twee potten body butter op van The Body Shop. In de Satsuma (de oranje) zat 400 ml en in de Blueberry zat 200 ml. Die laatste is een groot favoriet van mij en om een of andere reden alleen verkrijgbaar tijdens de Sale van TBS. Er ligt alweer eentje klaar voor mij. De Satsuma lijn ben ik een beetje op uitgeroken. Vroeger was dit ook een grote favoriet maar tegenwoordig vind ik de geur niet meer zo lekker.

Ik heb ook weer een aantal hand crèmes opgemaakt omdat mijn handen de laatste tijd weer erg droog aanvoelen. De mini’s draag ik in mijn zak dus gebruik ik wel een paar keer per dag. Wat hand crème betreft heb ik geen favoriet, zolang mijn handen er niet glad en glibberig van worden vind ik het prima.

De laatste tijd probeer ik ook meer mini producten op te maken. Ik spaarde ze altijd op, handig voor vakantie enzo maar inmiddels moet ik een jaar met vakantie wil ik mijn collectie opmaken. Af en toe pak ik er eentje bij.

Alleen de Tarte mini (paars flesje) vond ik wel erg fijn en hier zal ik misschien een nieuwe van kopen maar voor de rest was ik niet echt onder de indruk. Fijn dat deze nu op zijn.

Ik maakte ook een paar haar producten op waaronder een haar parfum van Balea. Zo niet mijn ding! Deze rook volgens mij ook een beetje naar zweet, super raar en deze heb ik ook zo door de gootsteen gegoten. Nope, weg ermee.

Het haarmasker van Daily Defence was wel ok, ooit gekocht bij de action verder niet erg boeiend. Maakte mijn haar wel zacht, rook wel ok.

De sea salt spray van de Etos is een favoriet. Deze heb ik nu al een aantal keer opnieuw gekocht en ik vind deze erg fijn. Een blijvertje.

Ik maakte ook weer veel douchegel op de afgelopen tijd. Ik heb niet echt een favoriet en ik gebruik ook alles door elkaar heen waardoor ik heel lang niets kan opmaken en dan ineens gaat alles achter elkaar op. Hier zat niets tussen wat ik echt heerlijk vond dus ik zal deze niet meer opnieuw kopen. Fijn dat deze ook weer op zijn, vooral die super grote fles van Andrélon.

Opgeruimd staat weer netjes. Er zullen altijd producten zijn die ik gebruik en deze zullen als gevolg daarvan opraken. Ik moet er alleen voor zorgen dat ik niet belachelijk veel opspaar om het vervolgens pas over drie jaar te gebruiken, geloof me dat gebeurt hier echt. Ik vind het vooral fijn dat er weer producten op zijn gegaan die ik toch niet goed vond, of van die aparte producten die leuk zijn om een keer te proberen maar die geen blijvertjes zijn. Zo maak ik weer ruimte voor iets nieuws.

Ik koop en gebruik graag nieuwe producten maar wat ik koop wil ik ook daadwerkelijk ook gebruiken en opmaken. Wanneer ik het op deze manier bij hou dan zie ik ook beter hoelang ik daadwerkelijk over een product doe en ik heb mij er al op betrapt dat ik iets niet koop omdat ik weet dat het vier maanden duurt voordat ik het heb opgemaakt en dan vind ik het niet waard om het te kopen. Heeft mij al aardig wat geld gescheeld. Hoe doe jij dat? Gebruik jij alles tot de laatste druppel of gooi jij het halverwege weg omdat je het niets vind?

 

lveening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *