Beauty trash

Een nieuwe update en wederom een mandje vol. Sinds mijn laatste update is er weer veel opgegaan. Dat ruimt lekker op. Kijk je mee naar wat ik zoals heb opgemaakt de laatste tijd?

Ik heb veel teveel, de kast waarin in alles bewaar barst een beetje uit z’n voegen, producten worden op elkaar gestapeld en soms zie ik niet eens wat er precies in de kast woont. Sommige producten wachten al jaren tot ik ze eindelijk ga gebruiken. Zonde en nergens voor nodig. Dit jaar wil ik graag mijn voorraad doen slinken door zoveel mogelijk op te maken en uiteraard om niets bij te kopen wat ik niet nodig heb. Dat laatste lukt mij best aardig, alleen op vakanties wil ik nog wel eens mijn doel vergeten en als een gierige malloot mijn karretje vol gooien.

Het bijhouden van wat ik opmaak en hoe lang ik erover doe laat mij zien hoe lang ik met een product bezig ben voordat deze opgemaakt is. Dit weerhoud mij er (soms) van om producten te kopen waarvan ik er nog tien van in de kast heb staan omdat ik weet dat het dan bijvoorbeeld twee jaar duurt eer ik aan het desbetreffende product toekom. Enfin, genoeg geluld, hier zijn de foto’s:

Deze twee blister verpakkingen heb ik hier en daar bij verschillende shoplogs voorbij zien komen bij andere bloggers en ik werd nieuwsgierig. Bij mijn eerst daaropvolgende bezoek aan een filiaal van DM nam ik deze twee mee. Maar ik vond ze beide tegenvallen.

De augen Konzentrat (geel groene verpakking) vond ik erg waterig en ik had niet het gevoel dat deze iets deed. De feuchtigkeits konzentrat (voor de huid) vond ik erg aanvoelen als een dikke siliconen primer en niet iets om je gezicht mee te hydrateren. Geen succes voor mij.

Deze twee body lotions maakte ik ook op. Die van Kneipp was een dunne variant dus deze was erg fijn in de zomer wanneer het warm was. Trok goed in en rook super lekker. –review

De Sparkling snow van Bath and Body Works kocht ik 1,5 jaar geleden op een vakantie naar Toronto. Deze gebruikte ik sinds herfst 2016 als een hand crème. De geur was erg lekker en warm en ik wilde niet dat deze op ging. Toen ik er niets meer uit kon knijpen heb ik deze door midden geknipt en kon ik mijzelf er nog twee keer mee insmeren. Jammer dat deze op is maar hopelijk hebben ze deze nog wanneer ik aan het eind van het jaar weer naar Toronto ga.

Ik heb ook twee hand crèmes opgemaakt. Het gaat in de zomermaanden niet erg hard met mijn verzameling maar hier en daar gebruik ik zeker nog hand crème, sowieso voor het slapen gaan.

De tube is van het merk Figs & Rouge, deze kreeg ik in een Styletone box.

De perzik kreeg ik van een vriendin ooit voor mijn verjaardag. Deze rook precies naar rijpe perziken. Yummie!

Ik maakte een oog crème op van Clinique, dit was een proefje maar ging erg lang mee. Super product, hiervan zou ik wel een vol formaat willen.

Ik maakte een nacht crème op van Balea. Deze heb ik al meermalen gebruikt, zeker een favoriet, ik heb alweer een nieuwe.

En ik maakte een oog crème op van Khiels. Deze vond ik niet erg fijn. Het product lijkt wel een olie te worden nadat je deze op je huid smeert, en niet op een fijne manier. Fijn dat deze nu op is.

Wederom is er een fles nagellak remover opgegaan. Ik ben druk bezig met het swatchen van mijn gehele nagellak stash, en daarbij gebruik ik erg veel nagellak remover. Ik vind dit de fijnste die ik tot nu toe heb gebruikt.

De sea salt spray van Etos, dit is een blijvertje. Ik ben inmiddels begonnen aan mijn vierde fles van dit goedje. Mijn haar krijgt net dat beetje extra structuur en volume en het wast ook super makkelijk weer uit mijn haar. Top product!

Ik maakte een fles shampoo op van The Insiders, deze kreeg ik van mijn kapper na een bezoekje om mijn haar weer te kleuren. Ik had het idee dat deze de kleur in mijn haar inderdaad langer vast hield. De geur (kokos) vond ik alleen wat minder, maar ik hou gewoon niet van een kokos geur. Is persoonlijk. Deze fles heeft ook een pomp en dat vond ik zelf niet erg handig. Ik heb liever een dop die je zo open kunt klappen.

Ik maakte een douchegel op van Yves Rocher, de Mango en Koriander versie. erg lekker! Door de koriander is deze niet zo zoet en het past ook erg goed bij mango. Ik dacht dat deze een limited edition was dus ik denk niet dat deze nog te verkrijgen is, heb ik het mis dan zou ik deze graag nog een keer kopen.

Ik maakte ook een hele grote fles scrub gel op voor het gezicht van het merk Queen Helene, wat een geweldig product! Wel ruig, en deze had een dikke substantie, moet je van houden maar ik was fan. Ik vind het zo jammer dat deze op is. Ik ga op zoek naar een nieuwe! Deze kocht ik ooit online in de uitverkoop dus ik hoop dat deze er nog ergens verkrijgbaar is.

Ik maakte verder ook een aantal mini’s op. Ik heb hier ook veel teveel van en af en toe sneak ik er een paar in. De Frosted Berries van the Body Shop was geen favoriet. Ik vond deze ook veel te zoet.

de Gezicht gel van Unani was wel aardig maar niet speciaal. Er zat ook geen geur aan, mooie verpakking maar daar is eigenlijk ook alles wel mee gezegd.

Het serum van Lancome was echt drie keer niets. Erg waterig en ik had het idee dat het precies niets deed. Nope, niet voor mij.

Het serum voor in mijn haar van het merk Free from frizz was erg fijn. Ruikt naar sinaasappeltjes, dat vind ik dan wel weer een beetje jammer maar deze werkte erg goed in mijn punten. Mijn pluis werd minder maar ik had geen vette strengen met haar. Deze hoop ik nog een keer in het groot te kunnen kopen.

Het serum van Origins was echt top! Deze ruikt super lekker, fris en een klein beetje kruidig. Mijn huid zag er egaal uit na het gebruik. Met deze mini (15ml.) heb ik zo’n maand mee gedaan, erg zuinig. Zeker een product wat ik in de toekomst nog een keer zou kopen.

Dat waren mijn opgemaakte producten, mijn kast is niet erg veel geslonken, ik vraag mij toch af waar alles toch steeds weer vandaan komt. Het is iedere keer weer fijn om producten in de bak te doen waarvan je blij bent dat deze nu eindelijk op zijn en tegelijk ook jammer om dat te doen met producten die ik nog graag langer had willen gebruiken. Hoe dan ook, alles is beter dan op een dan van alles weg te moeten gooien omdat het niet lekker ruikt en bedorven is.

Die jij wel eens aan opmaak uitdagingen?

lveening

One Comment

  1. Heerlijk he producten opmaken! Bij mij komt er echt een soort voldoening naar boven wanneer er weer iets is opgegaan. Mijn uitdagingen voor dit jaar zijn mijn bodylotions en parfums proberen op te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *