Catrice nail paint to go

Eindelijk zijn ze daar, de nagellak stiften. Echt een nieuw product is het niet, een aantal (duurdere) merken is Catrice voorgegaan. Ik heb één van deze nagellak stiften getest. Gaat deze stift het vertrouwde potje nagellak overnemen?

Nou, dit is ‘em dan, in volle glorie. De Catrice nail paint to go nagellak stift. Verkrijgbaar in zes kleuren. Ik kocht de kleur C03 Rosewood en route.

Zo ziet het ‘kwastje’ eruit. Het ding is keihard! Ik vraag mij af hoe goed je hiermee je nagels echt kunt lakken. Wij zijn allemaal natuurlijk een kwastje gewend.

Voordat je dit product gebruikt moet je eerst goed schudden en dan het puntje van de stift goed op en neer drukken zodat de nagellak naar het kwastje door stroomt. Leg wel iets onder de punt want je wilt natuurlijk geen nagellak op je tafel hebben.

Dit ‘doordrukken van de punt om je nagellak te krijgen’ vond ik best lang duren moet ik zeggen, ik dacht eigenlijk dat die van mij stuk was, geduld hebben dus!

Zo zien mijn nagels eruit na 1x lakken. Ik moet zeggen, niet slecht. Of in ieder geval een stuk beter dan ik had verwacht.

De punt van de stift blijft hard en dat vind ik niet echt fijn lakken maar er komt een goed gepigmenteerde nagellak uit de punt.

De nagellak is nog erg streperig, dat werk ik straks wel bij met een tweede laag….

……of toch niet? Ik heb een uurtje gewacht met het aanbrengen van een tweede laag maar de punt van de stuft is ongelofelijk had en een tweede laag maakt de strepen en kale plekken juist erger. Het beste is om te zorgen dat je in één keer genoeg nagellak op je nagels doet. En wanneer de nagellak nog niet droog is gelijk een laagje topcoat aanbrengen. Maar even eerlijk, het lijkt alsof we op die manier achteruit gaan met nagellak en dit is niet het vooruitstrevende product waar op gehoopt is.

Dit is de nagellak met een laag top coat, niet echt een verbetering.

Het is een grappig product en zeker leuk om zelf een keer geprobeerd te hebben maar dit is niet de toekomst, nog niet in ieder geval, ik denk dat dit product al een stuk beter wordt wanneer de punt van de stift niet zo hard is. De stift zal ik dan verder gebruiken om een adres op een pakketje te schrijven.

Deze, en nog vijf andere kleuren zijn nu verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,99 per stuk.

Heb jij wel eens zo’n nagellak stift gebruikt?

lveening

6 Comments

    • Graag gedaan, iemand moet het doen 😉 Het is leuk bedacht maar ik kan het niet aanraden.

    • Ja, helemaal mee eens. En wat ik ook niet snap is dat er al een aantal merken zijn die Catrice voor zijn gegaan met zo’n product. Die hadden ook niet erg veel goede reacties, daar hadden ze ook van kunnen leren……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *