Dinsdag lakdag #3

IMG_0967

Een tijd geleden kreeg de make up lijn van de H&M een make over. En het was geen kleintje. Je kunt nu uit meer dan 80 kleuren nagellak kiezen! Mijn oog viel meteen op deze paarse kleur genaamd ‘Mauve it’ een mooie donkere paarse kleur met een grijze ondertoon.

Ik ben verliefd op alle kleuren met een grijze ondertoon, maar omdat paars mijn lievelingskleur is springt deze er voor mij meteen uit, hup zo mijn boodschappen mand in.

Zoals je kunt zien komt de kleur niet helemaal overeen met de kleur die je op mijn nagels ziet. In het ‘echie’ is deze een stuk donkerder, in het flesje zie je de grijze ondertoon een stuk beter. Een kleur die wat mij betreft prima in de herfst of winter kan.

Het borsteltje is precies de vorm en breedte die ik fijn vind (Breed en rond aan de onderkant). De nagellak blijft op mijn nagels goed zitten, gaat wel snel chippen maar dat ligt denk ik niet echt aan de nagellak. (Meer aan mijn werk).

Deze kleur / formule dekt in één laag. Dat vind ik vrij bijzonder want de meeste kleuren doen dit niet. Maar mocht je mijn andere dinsdag lakdag artikelen ook gelezen hebt dan zie je dat er meer zijn die dit doen en moet ik misschien voorzichtig tot de conclusie komen dat er toch best veel nagellakken zijn die wel in één keer een dekkende laag aanbrengen. De topcoat die ik heb gebruikt is van Glisten & Glow, HK girl. Echt geweldig spul!! Je nagels zijn super snel droog en hard!

Één flesje nagellak van de nieuwe H&M lijn kost €4,99. Vind ik niet duur. Maar om nou meteen naar de winkel te rennen om alle kleuren te kopen, nou, nee.

Welke kleur vind jij het mooist van de nieuwe H&M nagellak lijn? -x-

lveening

9 Comments

  1. Iedere keer als ik met een lakje van H&M in mijn handen sta dan leg ik ‘m toch maar weer terug. Vind het er toch wel heel mooi uitzien.

  2. Wat een super lakje! Heel fijn dat hij meteen dekt. Ik baal echt dat er hier geen H&M in de buurt zit met een beauty afdeling, maar gelukkig verkopen ze het ook op de webshop <3

    • Ja! Gewoon in de webshop bestellen. Wel jammer dat niet elke stad een beauty afdeling heeft, de meeste (grote) steden hebben wel een H&M.

  3. Wow, 80 verschillende kleuren had ik niet verwacht, good job H&M! Het kleurtje wat je draagt vind ik erg mooi. Fijn ook dat hij goed dekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *