DM Shoplog

Een tijdje geleden wist ik dat ik in de buurt zou zijn van de Duitste grens dus plande ik gelijk een tripje naar de dichtstbijzijnde plaats om de DM te bezoeken.

Ik wist al een paar weken dat ik deze kant op zou gaan en dus hield ik extra scherp de shoplogs in de gaten van een aantal bloggers die ik volg, een kleine twee weken voordat ik zou gaan kwam ik deze shoplog tegen van Hillybillybeauty en kwam ik een paar dingen tegen die ik ook wel zou willen proberen.

Balea is het huismerk van de DM en dat doen ze goed! Ze hebben altijd wel leuke limited editions en de producten die zij standaard in het assortiment hebben zijn zeer goed! Een aantal daarvan zijn grote favorieten van mij.

Zo ook de nachtcréme. Ruikt lekker, is wel een dikke crème maar dat vind ik wel fijn. Doet z’n werk in ieder geval goed en heeft een hele fijne prijs, €1,95, en ik vind deze een stuk fijner dan de créme’s van bijvoorbeeld L’Oréal.

De oog créme is een nieuwe voor mij, ik heb binnenkort een nieuwe nodig en ben simpelweg nieuwsgierig naar deze. €2,95

Ik nam ook twee lippenbalsems mee, ik had deze echt niet nodig maar de paarse is een favoriet en ik was benieuwd naar de appel/mint smaak/geur. Gewoon uit nieuwsgierigheid nam ik die mee. €0,65 per stuk. Kost ook helemaal niets.

Veel merken hebben nu producten met houtskool erin. Ik nam de hele serie van Balea mee, een wasgel voor mijn gezicht €1,95, een sheetmask €1,25 en de nosestrips, er zitten drie stuks in de verpakking €1,75. Ik heb al één van de neusstrips gebruikt en ik ben fan! Deze zet ik gelijk op mijn lijstje om de volgende keer weer mee te nemen.

De wasgel van Bioré nam ik ook mee, deze kost bij de DM €4,95 en in Nederland ligt te prijs rond de negen Euro als ik mij niet vergis.

Hier liggen een paar items die ik meenam naar aanleiding van de Shoplog van Hillybillybeauty.

Een volume poeder, deze heb ik al van een paar andere merken gehad maar wissel het graag af. Ik heb een tijdje geleden één opgemaakt van Tony & Guy en die vond ik fantastisch! Ik zoek alleen nog een budget variant die daar aan kan tippen. Hopelijk deze van Balea, alleen is dit dan wel weer een limited edition en ik zag in het schap geen andere. Er zit 10 gram poeder is, lijkt misschien niets maar hier doe ik zo ontzettend lang mee! In de verpakking van Tony & Guy zat maar 1 gram (!) en daar deed ik zeker wel drie maanden mee. De prijs van de Balea variant: €1,45

Ook zag ik deze ampullen voorbijkomen. Ik had ze wel eens eerder zien liggen maar ik wist niet echt wat ik ermee moest dus nam ik ze nooit mee, onder het mom van ‘Youtube made me buy it’, nam ik deze ook mee, ik weet nog steeds niet echt wat ik ermee moet maar ik vind het leuk om dat dan weer uit te gaan zoeken. De verpakkingen kosten €0,95 per stuk dus dan is het ook leuk om een keer te proberen.

Ik nam ook een Scented powder mee van Catrice, deze poeder heeft een hele lichte vanille geur en geeft een super lichte gloed af op je huid, subtiel maar wel precies waar ik naar op zoek was dus dat kwam even heel mooi uit. €4,95

Ik ben ook weer goed geslaagd qua nagellak. Zes maanden geleden was ik ook bij een DM en toen hadden ze super leuke nagellak met verschillende glitters/shimmers en effecten. Die kwam ik deze keer niet tegen terwijl het wel leek alsof deze wel in het vaste assortiment zaten. Wat ze nu hadden was allemaal vrij basic. Ik ben nog op zoek naar een mooie taupe kleur nagellak dus ik heb het een en ander meegenomen en hopelijk zijn mijn perfecte taupe hier tussen. De prijzen variëren van €1,95 tot €2,95

Ik nam ook nog een paar andere huishoudelijke dingen mee. Ik was er toch en het scheelt toch ook wel in de prijs. De tandpasta was €0,95 toevallig een favoriet en ik geloof dat deze niet verkrijgbaar is in Nederland.

De oordopjes waren €2,45 en bij de Kruidvat €4,95 mooi meegenomen.

Schuim handzeep vind ik fijn maar in Nederland hebben wij niet erg veel keus (nog) qua geur. Deze kost €1,25

En twee spray’s voor het toilet, saai maar nodig. €0,85

Zo komt deze shoplog weer tot een eind. Goed geslaagd en ik heb weer een voorraadje kunnen aanleggen. Tot de volgende shoplog.

Kom jij wel eens bij de DM? Wat neem jij dan graag mee?

lveening

One Comment

  1. Lekker zeg, zo’n grote shoplog! En wat een nagellakjes 😮 😉
    Ik wil ook zo graag nog eens naar de DM! Zoveel fijne producten voor lage prijsjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *