#EPIC – maart 2017

Gisteren was de vierde editie van #EPIC. Dit ‘event’ wordt georganiseerd door Northflix en Monsieurmango. Je moet het zien als lootjes trekken, ik krijg een naam toegestuurd van een persoon en voor deze persoon ga ik iets leuks shoppen. Het budget is €7,50, en verder is het de bedoeling zo creatief mogelijk te zijn.

Deze editie deden er net iets meer dan 100 mensen mee. Wat een aantal zeg! Iets meer dan één jaar geleden werd de eerste editie gehouden en iedere keer doen er meer mensen mee. Geweldig!

De voorpret is iedere keer weer super leuk, op Instagram foto’s plaatsen met wat er gestuurd gaat worden, kleine hints dat er druk geknutseld wordt, mijn hoofd borrelt om van de ideeën.

Ik mocht winkelen voor Marije van pluseenbeetje.nl. Bij het aanmelden kon je je voorkeuren doorgeven, waar hou je van, kleine ideetjes, wat vind je absoluut niet leuk etc. Marije had heel veel tips gegeven en er waren zoveel dingetjes die ik voor haar kon kopen, deze keer was het niet moeilijk om voor iemand te winkelen maar om te beslissen om te stoppen met winkelen! Veel van de dingen die zij leuk vind vind ik ook leuk. Ik hoop dat zij haar post leuk vond.

‘Mijn’ doos kreeg ik ruim op tijd in de brievenbus. Ik moest nog even wachten met uitpakken. Beetje lastig want ik hoorde in de doos het één en ander schuiven, er zou toch niet iets gesneuveld zijn onderweg? Gelukkig bleken het paas eitjes te zijn.

Er zit ook iets voor mijn poezenkind in de doos. Verbaasd mij eigenlijk niets want Fenne had wel erg veel aandacht voor deze doos.

Mijn pakketje komt van Nicky. En meer dan dat weet ik eigenlijk niet. Ik denk te vermoeden dat ik weet wie deze mysterieuze Nicky is maar ik zal even mijn Go Go Gadget speurneus aan het werk zetten om hier achter te komen.

Het is gelukt. Mijn pakketje komt van Nickynails. Extra leuk want ik volg haar blog al een tijdje en zij houd ook van nagellak!

Ik kreeg een nagellak SOS kit met daarin een aantal nail art benodigdheden. Ik vind nail art super leuk maar ik doe het veel te weinig. Deze bloemen zijn perfect voor de lente. Met de tulpen wil ik heel graag iets gaan doen, mijn handen beginnen al te jeuken.

Geen nagellak setje is compleet zonder een topcoat, een super mooie bordeaux kleur en nagellak remover. De bordeaux gekleurde nagellak draagt de naam #73 more than a feeling.

Ik kreeg er ook een hele mooie make up tas bij. Hierin kan ik alle nail art materiaal in opbergen. Het make-up tasje wat ik nu in gebruik heb zit aardig vol dus deze komt mooi van pas.

Ik kreeg ook nog een zakje met een aantal testers. Super gaaf! Ik heb echt een zwak voor testers. Binnenkort ga ik een paar dagen weg dus ik kan deze testers gelijk meenemen en uitproberen. Perfecte timing!

Voor Fenne zat er een super schattige paarse muis in de doos. Er wordt al druk mee gespeeld. Door de kleur kan ik de muis snel en makkelijk terug vinden. Ik heb ook een aantal grijze muizen en deze vind ik wel eens midden in de kamer terug, dat is soms best even schrikken, als je niet beter zou weten zou je denken dat die echt waren. Met deze paarse word dat alweer een stuk lastiger.

Lieve Nicky, bedankt voor alle cadeaus en de chocolade eitjes, deze zijn al bijna op! Northflix en Monsieurmango wil ik ook bedanken voor wederom een super geslaagde #EPIC! Ik hoop uiteraard op meer en ik waardeer het ontzettend dat jullie hier veel van jullie eigen tijd, en soms ook geld, in dit project stoppen. Mij maken jullie er in ieder geval ontzettend blij mee! Op naar #EPIC5

Alsof deze cadeaus nog niet genoeg waren kreeg ik vrijdag nog een heel mooi ingepakt pakket.

Niet te missen fel roze met witte stippen en leuke extra versieringen. Dit pakketje komt van bioverzorgingsproducten.nl gewoon zomaar, omdat zij het leuk vinden om een paar van de #EPIC deelnemers te verrassen.

In de doos zat een zelfgemaakt tas en een leuk kaartje van Thirza, wat creatief! Echt knap!

In het tasje zaten twee ingepakte cadeaus.

Een metallic bruine oogpotlood en een bruin/rode lippenstift, beide van het merk Avril. Ik ken dit merk van naam maar ik heb er nog nooit iets van gebruikt. Bedankt Thirza! Echt een leuke verassing.

En zo zit deel vier er al weer op. Heb jij deze keer meegedaan? Wat vond jij van deze editie?

lveening

8 Comments

    • Gaaf he! Ik vind het altijd weer super leuk om er aan deel te nemen. Vooral de uitpakdag is super leuk. Dat je dan ook denkt aan al die andere, in dit geval 100 mensen, die ook hiermee bezig zijn. Super event!

  1. Fijne pakjes! Altijd lief als er iets voor de dieren bij zit! De Essence gel nagellak is heel fijn, die heb ik er al bijna 2 weken op zitten. Avril is een van mijn favorieten, ik was dan ook heel blij dat ik ook een pakje van Bio Verzorgingsproducten kreeg. 😊

  2. Je hebt leuke spulletjes gekregen! Deze keer heb ik eens niet meegedaan, misschien de volgende keer wel 🙂 het blijft leuk om al die blogberichtjes en instagram foto’s ervan te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *