Essence Holo Rainbow nagellak

Holografische alles is hot! Je kan het op het moment niet zo gek bedenken of het is er wel in een holografische uitvoering verkrijgbaar, ik wacht met smart op de eerste hola-fan die zijn of haar huis helemaal holografisch heeft ingericht. Vind je het wel leuk maar hoef je niet alles holografisch te hebben dan kun je klein beginnen met bijvoorbeeld holografische nagellak.

Een tijdje geleden schreef ik al over een aantal nieuwe producten die Essence in het schap zou verwerken en ik keek het meest uit naar deze holografische nagellakken. Holografische nagellakken bestaan al jaren. In de ‘indie’ wereld komen ze zeer regelmatig voorbij en je kunt de meest prachtige exemplaren kopen. Helaas kan daar ook een flinke prijskaart aan zitten. Hoe fantastisch is het dat een merk als Essence dan met een holografische nagellak komt. Een fijne budget variant die je zo bij de drogist kunt oppikken.

Het flesje en het kwastje zijn beide vrij simpel in ontwerp. Ik kan een mooi vormgegeven verpakking erg waarderen maar vind het ook echt niet erg als er een keer voor iets simpels gekozen wordt. Het kwastje heeft een platte uiteinde en ik vind deze prima werken.

In deze collectie zijn vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Kleur nummer 01 en kleur nummer 05 vond ik erg op elkaar lijken. De rest is prima te onderscheiden in blauw, groen en rood/roze. Ik heb voor deze review twee kleuren gekocht. In het echt vond ik de lakjes ietwat tegenvallen.

05 Holo Fever

02 Holo-Maniac

Als je goed kijkt naar de nagellak zie je dat het eigenlijk glitter nagellak is. De holografische nagellakken waar ik deze mee vergelijk hebben niet deze grove holografische glitters.

Deze holografische nagellak van ILNP laat ik zien als voorbeeld van de holografische nagellak die ik ken. De holografische glitter (volgens mij is het zelfs vloeibaar) is een stuk subtieler ook een stuk makkelijker te verwijderen dan een holografische glitter nagellak, die van Essence bijvoorbeeld.

De formule van de twee van Essence vroeg om best wat manipulatie om de glitter gelijk te verdelen over mijn nagel. Niet onmogelijk maar wel hinderlijk. Voor de foto heb ik twee laagjes gedaan en hier en daar het een en ander bijgewerkt om kale plekken te dichten. Zit de nagellak goed dan kan ik mijn ogen er niet van af houden in de zon. Erg leuk bedacht en ik hoop dat deze in de toekomst wel verbeterd worden maar voor de prijs vind ik het zeker geslaagd.

In een flesje zit 8 ml. en kost €1,99 per stuk. Wat vind jij van deze holografische trend?

lveening

2 Comments

  1. Het lijkt wel alsof de nagellak een ruwe afwerking heeft (dus niet glad aanvoelt) of ligt dat aan mij? Ik vind hem wel aardig holografisch, vooral voor een budgetlakje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *