Film review – Baywatch

Fout, fouter, foutst. Je moet niet veel verwachten dan deze film. Wie hier en daar al trailers heeft gezien weet dat je geen serieuze zaken moet verwachten van deze lichting Baywatchers. Heb je zin in een avondje lachen, dan zit je bij deze film op je plek.

De over ijverige Mitch Buchannon runt het strand met zijn team. Hij neemt zijn werk, als vrijwel enige, zeer serieus en wanneer hij merkt dat er op zijn strand drugs wordt verhandeld dan wil hij dat tot op de bodem uitzoeken.

Dit zorgt voor een belachelijk avontuur waarbij er wordt ingebroken in een mortuarium, Zac Efron verkleed gaat als vrouw, er teveel gedronken wordt, en worden er Houdini achtige trucs uitgevoerd.

David ‘the Hoff’ Hasselhoff en Pamela Anderson hebben beide een piepkleine rol in de film, stel je daar alleen niet teveel bij voor.

Wat ik zelf alleen niet helemaal begreep is dat er drie personages zijn (voor zover ik mij dat nog kon herinneren) die dezelfde naam kregen als de acteurs uit de serie. Mitch Buchannon, zo heette David Hasselhoff in de serie, C.J. dat was de naam van het personage van Pamela Anderson, die onder dezelfde naam, terugkomt in de film alleen is er ook een andere actrice die die naam draagt in de film, en Stephanie Holden, deze rol zat ook in de tv serie alleen kreeg die actrice geen rol in de film. Beetje verwarrend. Het is nu wachten op de herhalingen van Baywatch om er eventueel achter te komen hoe die vork in de steel zit.

Heb je zin in een film waarbij je veel kunt lachen en er een feel good feeling aan over houdt, dan raad ik deze film aan. Het leven is al serieus genoeg laat het voor een avondje gaan en geniet ervan.

Is dit een film die jou wel leuk lijkt of pak jij het liever iets serieuzer aan?

lveening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *