Flying Tiger nagellak

Flying Tiger ken je misschien van de aparte en niet al te dure hebben dingetjes voor je huis tuin en keuken. Maar wist je dat ze daar ook nagellak hebben?

Nagellak is iets waar ik al jaren een zwak voor heb maar de laatste tijd lijkt het alsof er overal nagellak te koop is waar je het niet zou verwachten. Ik nam daarom twee flesjes nagellak mee om uit te proberen in de twee kleuren die ik heb mooist vond en die ik graag draag.

De kleuren zitten in een plastic doosje en hangen in de winkel. Helaas hebben ze geen naam maar alleen een nummer. De donker oud roze kleur heeft nummer 27 gekregen en de paarse nummer 40.

Op het potje zelf staat verder niets, Allen een stickertje met de welbekende Flying T, het nummer niet en ook niet de ingrediënten, deze staan allemaal op het doosje. jammer, want zo is het lastig om over een jaar het juiste flesje weer mee te nemen want je wilt een nieuwe, je wilt er één cadeau doen, je beste vriendin wil deze ook hebben.

Het kwastje is vrij basic, recht en verder niets speciaals. Hij lakt wel fijn, voelt stevig aan en je kunt er vrij precies mee werken.

Het flesje is rechthoekig en dat vind ik persoonlijk een fijne vorm voor een nagellak flesje. De dop is een dop die er niet af kan. Je moet met dit grote, lompe, ding lakken. Bij sommige Catrice nagellak flesjes kan de dop eraf en kun je met de kleinere dop je nagels lakken. Dat vind ik persoonlijk een stuk fijner.

Beide kleuren dekken in twee lagen. Op beide swatch foto’s draag ik twee lagen van de nagellak en één laag topcoat.

De kleur selectie van deze nagellak is vrij basic. Daarmee bedoel ik dat als je veel nagellak heb je hier niet hoeft te kijken voor unieke kleuren of speciale shimmers. Heb je nog niet veel nagellak en ben je Essence en Catrice een beetje zat? Dan kun je hier zeker slagen voor een paar leuke kleurtjes. De paarse nagellak (#40) was de meest unieke kleur die er was en dat komt voornamelijk door de rood/roze shimmers die in deze lak verwerkt zijn en die goed zichtbaar zijn in de zon.

Deze nagellakjes kosten €2.00 per stuk en zijn te koop bij Flying Tiger.

Wat vind jij van merken die nagellak op de markt brengen die van origine geen make-up/nagellak mer zijn? Leuk? Of liever niet?

 

lveening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *