Friday Favourites – tiny houses?

Sinds een aantal weken zijn er beauty items die ik maar niet uit mijn hoofd kan krijgen, ik wil ze iedere dag gebruiken. Zo heb ik ook een nieuwe verslaving op Youtube en ben ik zelfs begonnen met hardlopen.

Voor nagellak mag je mij s’nachts wakker maken. Ik kan er geen genoeg van krijgen, er belanden meer op mijn wensen lijst dan dat ik ooit kan kopen. Op dit moment heb ik een favoriete combinatie. Truth or flare van Essie met daaroverheen the Magician van ILNP. In de zon ziet dit er prachtig uit, hallo ekster! En het past perfect bij het seizoen. Deze combi heb ik de afgelopen tijd een paar keer gedragen.

Deze neusstrips van Balea met actieve houtskool. Deze kocht ik onlangs tijdens een dagje Duitsland en de volgende keer dat ik weer in een DM ben dan neem ik er meer dan één mee. Deze voelen erg fijn aan op mijn neus en ruiken ook nog eens niet slecht. Daarnaast zag ik super veel vuil op de strip nadat ik deze van mijn neus afhaalde. Aanrader!

Clinique Happy Heart is al jaren mijn favoriete zomer geur. Deze limited edition versie kocht ik twee zomers geleden. De geur is niet veel anders dan Happy Heart. Het is een lichte geur met frisse bloemige noten. Met de afgelopen hete dagen die wij hebben gehad vond ik het weer heerlijk om dit geurtje te dragen. Voor mij een teken dat de zomer is begonnen.

In maart ben ik begonnen met hardlopen. Ik had meegedaan met een win actie om hardloop lessen te winnen. En die won ik ook nog! Ja, en dan moet je wel. Die lessen waren een goede stok achter de deur om daadwerkelijk te gaan hardlopen en je leert er super veel van natuurlijk. Ik had eerst ‘normale’ sportschoenen waarmee ik ging hardlopen en dat ging op zich wel redelijk. Hardloop schoenen zijn niet goedkoop dus ik wilde ze ook niet kopen voor die paar lessen, ik wilde er zeker van zijn dat ik ermee door wilde (en zou) gaan nadat de lessen waren afgelopen. En er is een wonder geschied want ik ging er ook echt mee door en ik vind het nog leuk ook.

Ik ben naar een hardloop winkel geweest om schoenen te laten aanmeten, er word gekeken hoe je voet land op de grond en aan de hand daarvan krijg je schoenen die je voeten en enkels het beste ondersteunen. De schoonheid prijs winnen hardloopschoenen niet maar het loopt zeker een stuk lekkerder! Het was die investering zeker waard!

Tiny houses. Dat zijn kleine huizen die erg ruim aanvoelen en super veel handige geheimpjes hebben. Deze kleine huizen hebben alles. Vaak kun je ze ook nog verplaatsten want ze worden gebouwd op een chassis van een caravan/trailer. Youtube staat barstensvol van zulke huizen en je kunt uren vullen met het kijken van rondleidingen. Deze huizen worden fulltime bewoond.

Als ik deze filmpjes bekijk dan voel ik de vrijheid die de bewoners voelen. Weinig spullen, goed benutte ruimte, lage woonlasten. In mijn stad zijn ook een paar van zulke woningen aanwezig, deze kun je alleen niet verplaatsen. Maar dat geeft niet, het lijkt mij heerlijk om in zo’n Tiny House te wonen.

Fijn weekeinde allemaal!

lveening

2 Comments

  1. Wat een leuk artikel! Wat leuk dat je hardlooplessen hebt gewonnen, dat is inderdaad een goede stok achter de deur! Dichtbij Leeuwarden (Hardegarijp) wordt het eerste tiny house straatje van Nederland gebouwd, ik ben ook zo benieuwd hoe dat er uit komt te zien, het is niet ver van mij vandaan dus ik ga daar zeker eens langs om te kijken. Ik ga ook eens op youtube zoeken naar zulke filmpjes! Liefs, Sija

    • Bij mij in de buurt is ook een tune house straatje, 10 huisjes staan er geloof ik. Ik ben nog steeds van plan om er even heen te fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *