Happy Birthday Make up Revolution #3

Op donderdag 23 maart werd de derde verjaardag van Make up Revolution gevierd in hartje London en ik mocht daarbij aanwezig zijn. Het werd een avond waar hele fijne herinneringen werden gemaakt.

Dit was mijn tweede keer dat ik aanwezig mocht zijn bij het verjaardag feest van Make up Revolution. Dit jaar werd het gehouden in de prachtige club ‘One Embankment’ met de ingang onder Waterloo bridge aan de Victoria Embankment.

Via de rode loper mochten wij naar binnen alvorens ons te hebben aangemeld via de gastenlijst. De jassen werden opgehangen en wij liepen naar binnen om begroet te worden door een paar pilaren met make up.

Helaas konden we dit jaar alleen maar de producten bewonderen, deze zaten namelijk achter het glas. Ik heb heel wat moois gezien, maar wel jammer dat het niet getest kon worden.

Er zijn nieuwe producten te zien die ik er prachtig uit vind zien, hopelijk zijn deze snel te bestellen in de web shop.

Er was ook weer meer dan genoeg te drinken en te eten, er was een dj, dansers die goed aanwezig waren…

…..niet te vergeten een speech van de oprichter Adam Minto, ook wel mr. make up genoemd.

Ik heb een hele leuke avond gehad waarbij ik een paar nieuwe mensen heb mogen ontmoeten en fijne herinneringen aan heb over gehouden en niet te vergeten de altijd goedgevulde goodiebag.

Met allerlei nieuwe speeltjes.

Het was wederom een geslaagde avond. Natuurlijk ben ik niet alleen voor het feest naar London geweest, dit is natuurlijk een prima excuus om er een paar dagen te blijven en een paar winkels te bezoeken. Een verslag hiervan komt van de week online.

Voor nu is het alleen nog maar nagenieten van het feest en mijn bezoek aan London.

Heb jij een favoriet product van Make up Revolution?

lveening

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *