Highlighter nagellak – Holy Grail of Epic Fail?

Bron: Pinterest

Chrome nagels zijn helemaal in. Je lakt je nagels in een kleur die jij mooi vind en wanneer je nagels droog zijn dan wrijf je daar de chrome mail powder op en dan heb je prachtige nagels. Dat poeder lijkt niet heel speciaal, iemand vertelde mij dat je dit ook met highlighter kon doen. Ik kon het idee niet meer loslaten. Dat ga ik proberen.

Voor dit feestje heb je nodig: een basis nagellak met een crème formule, ik gebruik de zwarte nagellak van Rimmel in de kleur 800 Black Out. Een highlighter naar keus en een heel goedkoop oogschaduw kwastje. Eentje met een spons aan het einde.

Eerst lak ik mijn nagels Ik begin met een laag base coat, daarna twee lagen zwarte nagellak. Ik doe nog geen top coat op. Ik laat mijn nagellak drogen en ga pas de volgende dag boenen met de highlighter. Ik wil niet mijn nagellak verpesten.

Wanneer de nagellak echt hard is geworden ga ik aan de slag. Ik veeg met het sponsje over de highlighter en veeg het vervolgens over mijn nagels.

Na een tijdje boenen is dit het resultaat:

Best vies uitziende nagellak. De highlighter bleef niet plakken aan de nagellak, het bleef schuiven over mijn nagel en als ik te lang door ging wreef ik het zo weer weg. Ik heb voornamelijk de Catrice highglow highlighter gebruikt, maar ik heb ook voor één nagel de W7 Glowcomotion gebruikt en voor een andere nagel Champagne Pop van Becca gebruikt maar geen van drieën gaf het gewenste resultaat.

Conclusie: Epic Fail!! Leuk idee maar werkt voor geen meter. Voor echte Chrome nagels heb je toch echt het juiste poeder nodig of je moet even langs een nagel salon wippen voor het echte werk.

Ik vind de Chrome nagellak trend mooi maar ik wil geen gel nagels hiervoor hoeven nemen. Ik wacht wel op de nagellak versie van deze trend.

Wat vind jij van de Chrome nagels?

lveening

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *