Lak door Tijn

In de maand juni zag ik veel reclame over #lakdoor een initiatief van Stichting Semmy om geld in te zamelen om voor de bestrijding van hersenstam kanker, de kanker waar Tijn aan (over)leed.

Tijn werd bekend doordat hij tijdens serious request geld wilde inzamelen en geld vroeg voor het lakken van nagels. Dit werd serious business toen Tijn uiteindelijk 2,5 miljoen Euro bij elkaar wist te lakken, zijn doel was geloof ik €100,-

Stichting Semmy heeft in samenwerking met Tijn (en de uitgever van de nagellak, ik kan hier geen informatie over terug vinden) vier nagellakken op de markt gebracht in de vier lievelingskleuren van Tijn. Door het kopen van deze nagellak help je mee met het onderzoek naar hersenstam kanker en de aanschaf van medisch apparatuur om deze vorm van kanker bij kinderen (hopelijk) te bestrijden. Het doel hiervoor was 1 miljoen Euro en dit bedrag is inmiddels ruimschoots binnen gehaald. Je kunt de nagellakken niet meer kopen maar ik wilde nog wel laten zien hoe deze eruit zien.

Alle vier de keuren dekken met twee lagen, op de foto heb ik ook nog een top coat gebruikt. In ieder flesje zit 10 ml. nagellak.

Ik ga het verder niet hebben over de kwaliteit van de lak of het borsteltje, dat vind ik in dit geval bijzaak. Het belangrijkste was natuurlijk geld inzamelen voor het medische apparatuur, het feit dat je gave nagellak ervoor terugkrijgt is natuurlijk fantastisch! Tijn is er helaas niet meer, hij is begin deze maand overleden maar wat heeft dat jochie toch veel voor elkaar gekregen in zijn veel te korte leventje! Om trots op te zijn! Door zijn actie zullen er hopelijk veel families zijn die zijn lot bespaard blijven. Ik ben trots op het feit dat wij hier in Nederland zo massaal betrokken waren met zijn lot en massaal aan het lakken zijn geslagen. Waar een klein land groot in kan zijn. Rip Tijn.

lveening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *