L’Oréal hoofdkantoor sale haul

L’Oréal heeft een stapel merken onder haar paraplu. Twee maal per jaar is er uitverkoop op het hoofdkantoor in Hoofddorp waarbij deze merken met hoge kortingen te verkrijgen zijn. Ik kon zelf dit jaar helaas niet gaan, een vriendin van mij wel en zij heeft voor mij een aantal leuke spulletjes meegenomen.

Ik had wel een klein boodschappenlijstje meegegeven voor het geval zij daar iets van tegen zou komen. Op dit boodschappenlijstje stond eigenlijk alleen maar Essie nagellak. Zij heeft twee kunnen meenemen die ik vervolgens weer van mijn lijst kan schrappen.

Van links naar rechts zie je Chinchilly, Designated dj en for the twill of it. De eerste en de laatste stonden op mijn lijstje.

De twee nagellakken van Cacharel zaten bij een parfum in de verpakking, mijn inkoper wilde de nagellak niet hebben, nou schuif maar door naar mij!

Het oogschaduw palletje is van NYX en heet: easy on the eyes.

Verder kocht zij nog drie make-up tasjes met mini’s voor mij. Ik heb al best veel verzorging producten en hoef daar niet per se veel meer bij te hebben. Eerst wat opmaken! Dus vroeg ik aan haar om iets mee te nemen waarvan zij dacht dat ik het wel leuk zou vinden. Daar is zij zeker in geslaagd! En mocht er iets tussen zitten wat ik erg fijn vind dan kan ik altijd nog een grotere verpakking ervan aanschaffen.

Zo nam ze een tasje mee met vier mini’s van Lancôme. Ik koop zelf nooit iets van dit merk omdat ik het rete duur vind! Maar zo’n probeer verpakking is zeker mooi meegenomen en hoe schattig is dat kleine blauwe flesje met het pipetje?

Vichy vind ik een erg fijn merk. Vroeger kocht ik hier wel eens iets van maar dit is wederom geen goedkoop merk en je kunt het, bij mij in de buurt, alleen in een apotheek kopen.

Ik ben erg benieuwd naar de Eau thermale, volgens mij is dat namelijk water in een spuitflesje. Deze moet ik even verder investigaten.

Ook nam zij deze drie mini’s mee van Biotherm. Een merk dat mij zeker bekend is maar dan alleen van naam. Ik heb hier ooit één proefverpakking van gebruikt. Maar dat heeft verder geen indruk op mij achter gelaten. Ben benieuwd hoe deze drie het gaan doen.

Er is goed voor mij gewinkeld en ik ben blij met alle aankopen. Schade? €38.00 ~ volgende keer hoop ik wel zelf in levende lijve dit event te bezoeken.

Wist jij dat L’Oréal deze sale hield?

lveening

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *