! Nieuw ! Catrice ICONails Gel Lacquer

Catrice komt in mei met een nieuwe lijn nagellak. Deze zal ICONails Gel Lacquer gaan heten en er zullen 45 kleuren zijn die de nieuwe lijn gaan sieren.

Deze nieuwe lijn van Catrice beloofd zeven dagen te blijven zitten zonder topcoat. In deze lijn is wel een topcoat verkrijgbaar. Hiermee zal de nagellak tien dagen blijven zitten (wel in combinatie met een base coat, er is er geen in deze serie dus ik ga ervan uit dat je iedere base coat kunt gebruiken).

Dankzij de Gloss Seal’r ™ technologie hebben de nagellakken een spectaculaire high shine finish. I love me some shine!

Door de nieuwe dop en het borsteltje is het makkelijker on de nagellak aan te brengen.

In de ICONails nagellak zit ook Acai olie verwerkt, voor net dat beetje extra verzorging. Beetje over the top als je het mij vraagt.

Hier zie je een aantal van de kleuren. In mei komt de nagellak in de schappen te liggen. Deze lijn gaat de Ultimate Nail Lacquer lijn van Catrice vervangen. Er komen met deze nieuwe lijn veel nieuwe kleuren bij maar niet allemaal zijn ze nieuw. De kleur #118 Take a brick bijvoorbeeld komt gewoon terug in de nieuwe serie. Mocht je nog een paar op je lijstje hebben staan dan heb je nog heel even de tijd om deze aan te schaffen alvorens de nieuwe collectie in de winkel ligt.

Mijn nagellak hart klopt een stuk sneller voor deze collectie. Ik vind de flesjes mooi vorm gegeven en de nieuwe dop is iets waar ik erg blij mee ben. De grote dop van de Ultimate Nail Lacquer collectie vind ik niet fijn in gebruik.

Ben jij bekend met de Ultimate Nail Lacquer serie en vind jij het jammer dat deze uit het assortiment word gehaald of ben je blij met deze verandering?

lveening

2 Comments

  1. Zo te zien zitten er wel gave kleurtjes in deze nieuwe serie 🙂
    Ik ben benieuwd, de flesjes zien er in ieder geval veelbelovend uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *