Nieuws van The Body Shop

The Body Shop is druk bezig de laatste tijd. Er komen binnenkort allerlei gave producten in de schappen. Nieuwsgierig geworden? Ik laat een paar van deze nieuwe artikelen in mijn artikel zien.

Life may not be perfect, but your make-up can be! Voor iedereen die verlangt naar een onweerstaanbare oogopslag brengt The Body Shop een nieuwe musthave uit. Met de innovatieve Lash Hero Mascara Fibre Extension creëer je in een handomdraai extra lengte en volume. De mascara is vanaf heden verkrijgbaar en is naast zwart ook beschikbaar in het blauw en groen. Durf jij het aan? -TBS

De Lash Hero Fibre Extension Mascara is verrijkt met Carnauba wax aan de ene zijde en zachte vezels aan de andere. Wat jammer is om te vermelden is dat deze mascara niet geschikt is voor contactlens dragers. De mascara’s kosten €14,00 per stuk.

Deze Drops of Glow kun je toevoegen aan je foundation of dag crème voor een beetje extra glans gedurende de dag. Voor een flesje met 15 ml betaal je €16.00

Zeg ‘stop’ tegen een glimmende huid met instamatte, dit product kun je gebruiken op de huid met of zonder make-up, je kunt deze gebruiken als oogschaduw basis en om je lippenstift te matteren. Een veelzijdig product dus. Een tube kost €15,00 en dan heb je 10 ml. Dit product is vegan.

Deze 100% vegan make up setting spray is speciaal ontwikkeld om jouw make-up te fixeren zonder dat je make-up wordt aangetast. Een flesje bevat 60 ml. en kost €11,00.

Al deze producten zijn inmiddels te koop bij The Body Shop. Ik ben het meest nieuwsgierig naar de make-up setting spray, en jij?

 

 

lveening

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *