Opgeruimd staat netjes

Soms heb je van die weken dat er bijna niets op gaat en dan heb je ineens een week waarin alles op gaat. Zo’n week was de vorige voor mij. Ik deel eigenlijk nooit de dingen die ik opmaak, maar er zaten een paar hele goede tussen en ook een aantal dingen waarvan ik erg blij ben dat deze nu eindelijk op zijn.

Ik ben al tijden bezig met het opruimen en uitruimen van mijn huisje, dit gaat aardig goed. Ik probeer ook niets te kopen voor mijn huis, want ik heb al meer dan genoeg, en na een tijdje gaat het meeste toch naar de kringloop winkel en dat is best zonde, vind ik.

Beauty producten die staan bij mij in een kast en meer dan die kast wil ik ook niet hebben. Deze hobby blijft te leuk en ik kan mij er nooit echt toe aanzetten om te minderen of om helemaal niets meer te kopen. Waar ik wel op let is dat de producten die ik heb goed gerouleerd worden en dat de producten niet te lang staan te wachten. Ik heb sinds deze week weer een klein beetje extra ruimte in mijn kast.

Het is bij mij thuis nu al een aantal jaar traditie dat ik in de maand mei een douchegel en een body butter van The Body Shop gebruik met de geur Moringa. Ik heb dit setje ooit in mei gekocht en gebruikt en sindsdien associeer ik deze geur met de maand mei.

Ik maakte ook een banana conditioner op van The Body Shop. Deze gebruik ik bijna altijd als mijn conditioner. Soms krijg ik wel eens een andere en die gebruik ik dan ook met veel plezier voor de afwisseling maar wanneer het tijd word om een nieuwe te kopen dan ga ik standaard voor deze.

Ik maakte een potje op van de Etos body butter to oil. De geur hiervan is super lekker! Doet mij denken aan iets van vroeger maar tot op heden heb ik nog niet kunnen achterhalen wat dat precies is. Ik vind dit een erg fijn product alleen veel te zwaar voor de warmere maanden. Voor nu ben ik blij dat deze op is maar in de winter zal ik deze zeker opnieuw kopen.

De hand créme van Neutrogena is ook een grote favoriet alleen naar mijn weten helaas niet verkrijgbaar in Nederland. Mijn eerste tube kocht ik bij de DM in Duitsland (waarvan ik heb begrepen dat deze daar ook niet meer verkrijgbaar is) en de tweede tube kocht ik in London. De geur (nordic berry) is uniek, niet zwaar en fijn om om je heen te hebben. De volgende keer dat ik weer naar London mag dan neem ik weer een paar mee naar huis.

En nog een mini parfum sample, deze was van Cartier, Baiser Volé. Nope, niet mijn geur. Die kleine krengen gaan vaak nog lang mee zeg!

De nagellak remover van Kruidvat eigen merk vind ik de fijnste. Deze maak ik geregeld op.

De nagellak remover pads van Essence is voor mij een nieuwe ontdekking. Ik kreeg onlangs een potje van Nicky ( NickyNails.nl ) voor Epic en in eerste instantie leek mij dit niets. Aan het begin van het jaar ben ik begonnen met het swatchen van mij nagellak verzameling. De foto’s hiervan staan op mijn Instagram pagina, vaak doe ik een aantal swatches op één dag en sommige nagellak kleuren kunnen fijn blijven hangen in de randen van mijn nagels. Deze remover pads zijn super handig om in dat randje te komen zodat ik nog meer swatches kan doen. Inmiddels ben ik met mijn derde potje bezig van deze remover pads. Het swatchen van mijn stash is inmiddels klaar maar af en toe draag ik een nagellak die zijn sporen achterlaat en dan ben ik blij dat ik deze pads heb. Een blijvertje!

De droogshampoo van Herbal Essences is ein-de-lijk op. Ik had deze gekocht omdat ik mijn haar iedere dag was en ik weet dat dit super slecht is. Maar nee, ik ben absoluut geen droog shampoo persoon. Ik las dat je droogshampoo kom gebruiken om textuur in je haar te krijgen, dat vind ik wel fijn bij de aanzet van mijn haar. deze droogshampoo deed dat niet. Oh, en de geur vond ik ook niet lekker. Fijn dat deze op is.

De hand foam van Bath and Bodyworks is helaas ook op. Tijdens mijn vakantie 1,5 jaar geleden naar Canada nam ik er vier mee terug. Ik heb deze alleen bij het toilet staan en deze gaan vrij lang mee, ik ben nu bezig met mijn laatste fles hiervan. En daarna zal ik weer een vakantie naar Canada moeten plannen. Heerlijk spul!

Ik maakte ook een amandel huid olie op van L’Occitane. Dit spul is echt ruk! Super duur, ruikt niet hetzelfde als de body butter uit dezelfde lijn (die ik trouwens heerlijk vind!!) en laat ook geen olie achter op mijn huid. Ok, dat laatste vinden anderen misschien fijn maar ik had het wel fijn gevonden om een laagje voedende olie op mijn huid te voelen. Nope, niet voor mij dit product.

Wat fijn dat ik weer een stapeltje producten kan weggooien, ik heb weer een beetje ruimte en ik geniet nu weer van andere geuren en kleuren in de badkamer.

Wie weet tot de volgende keer.

 

lveening

2 Comments

  1. Artikelen waarin opgemaakte items voorbijkomen, vind ik ontzettend leuk om te lezen! 🙂 De geur Moringa van The Body Shop is een heerlijke geur! Geinig dat je deze ieder jaar in de maand mei gebruikt. De droogshampoo van Herbal Essences vond ik ‘mwah’. Ik ben fan van het merk Batiste. Al gebruik ik ook steeds minder vaak droogshampoo.

    • Ik hoor zoveel goede dingen over Batiste! Ik wil deze alleen niet kopen want het duurde al twee jaar voordat ik die van Herbal Essences opmaakte, ik heb geen zin om weer twee jaar aan een droogshampoo vast te zitten ;P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *