Opmaken – 13 voor Halloween – uitdaging

Ik heb nog minder dan een maand voor mijn 13 producten voor Halloween opmaken – project/uitdaging. Ik deel mijn laatste update vandaag voor de grote finale aan het einde van de maand.

Ik begin met de twee opgemaakte artikelen. Een parfum en een gezicht poeder van Rimmel.

Het parfum Aqua Rose van Marks & Spencer was een lekker licht lente/zomer geurtje. Een fijn geurtje maar niet één die ik weer opnieuw zou kopen.

Het poeder van Rimmel, 003 Peach Glow, vond ik een hele fijne om te gebruiken. Deze lag niet zwaar op mijn huid. Deze zal ik in de toekomst zeker weer opnieuw kopen al vind ik wel dat ik erg snel door dit product heen ging. Wachten op een goede aanbieding dan maar.

Na de vorige update was ik mijn potje met lip scrub kwijt. Ik besloot om deze van de Hema maar in die plaatst op te maken. Toevallig vond ik een paar dagen geleden het potje met lip scrub weer (mijn poes had het potje gepakt om mee te spelen). Deze van de Hema is inmiddels bijna op dus ik gebruik deze de komende paar weken, het potje gebruik ik daarna weer.

Mijn gezicht poeder van Rimmel was op dus besloot ik deze van Beebee toe te voegen aan mijn uitdaging. Er zit niet veel meer in en ik denk dat het mij wel lukt om deze voor het einde van de maand op te maken.

Dit zijn de rest van de producten die in de uitdaging zitten.

De nagellak van Essie, watermelon, heb ik een aantal keer gebruikt. De nagellak werd een beetje dik waardoor ik een beetje nagellak verdunner heb toegevoegd en daardoor lijkt het alsof ik geen vooruitgang heb geboekt. Vandaar dat ik geen extra streepje kan plaatsten op het flesje.

De mini bronzer van Too Faced heb ik een handje vol keren gebruikt, ik ben geen bronzer persoon, daarnaast vind ik deze verpakking ook best onhandig, het voelt alsof ik niet makkelijk bij de bronzer kan komen met mijn reuzen kwast omdat het randje van de verpakking net iets te hoog is naar mijn mening.

De lippenstift van Lorac, Orchid, gebruik ik af en toe nog steeds maar het gaat niet erg hard. Ik vind dit ook meer een zomerse kleur waardoor ik weinig win heb om deze met de donkere regenachtige herfst dagen te dragen. Ik heb wel een aantal topjes waarmee ik deze lippenstift graag draag dus opgeven hoeft zeer zeker niet.

Het oogpotlood van Primark heb ik de afgelopen maand weinig gedragen. Ik wilde liever een zwart oogpotlood gebruiken of geen oogpotlood.

De lipgloss van Evelyniona heb ik nog steeds niet gedragen. Ik vind de kleur erg mooi en wil deze graag dragen. Omdat ik niet graag lip gloss draag denk ik dat ik deze gewoon vergeet en pas bij een update er weer aan denk. Jammer maar ik blijf het proberen.

De laatste dag voor deze uitdaging is 31 oktober en dan zal ik mijn laatste update plaatsen omtrend deze uitdaging. Ik ben benieuwd of hier nog verassingen tussen zullen zitten.

lveening

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *