Primark ‘Secret holo’ collectie

Bij de Primark kun je goed slagen voor unieke nagellak kleuren/formules/glitter topcoats. Sinds kort kun je waanzinnig goede holografische nagellak kopen die helaas verkocht wordt als een chrome nagellak. Vandaar dat ik deze collectie de Secret Holo genoemd heb.

Holografische nagellak is een bekende soort nagellak in de independent nagellak wereld. Een independent merk kenmerkt zich meestal doordat het een eenpersoons merk is. Thuis word de nagellak bedacht, gemaakt en verkocht. Hierdoor krijg je vaak een unieke samenstelling van kleuren, glitter pigmenten en afwerkingen. Holografische nagellak is een soort die je vaak tegenkomt bij de onafhankelijke merken, vaak een Euro of twee duurder dan een crème formule.

Primark brach onlangs vier verschillende kleuren holografische nagellak op de markt en deze zijn fantastisch! Deze nagellak komt het beste tot zijn echt in de zon. Eksters opgelet!

*Cyber*

*Pink strobe*

*Skylight*

*Lilac chrome*

De nagellak smeert makkelijk uit over de nagel zonder dat het naar de randjes glijd. Ik had voor iedere manicure drie laagjes nodig om deze een dekking te geven waarvan ik vond dat het de nagellak het beste deed uitkomen. Je kan deze nagellak met twee lagen ook dekkend krijgen maar ik vond een derde laag net even mooier. Daarbovenop heb ik één laagje topcoat gebruikt, hierdoor komt het holografische pigment nog mooier uit. Vooral in de zon!

Het kwastje is recht en zo is deze ook afgesneden, hierdoor was ik extra voorzichtig bij de randen maar verder is het kwastje is erg prima om mee te werken en je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen om naar niet je nagelriemen te hoeven aanraken.

In ieder flesje zit 10,5 ml. en deze flesjes kosten €4,00 per stuk. Iets meer dan wat Primark normaal voor zijn nagellak vraagt maar voor een zo’n holografische nagellak is het een goede prijs. Wat ik alleen jammer vind is dat deze nagellak als een ‘chrome’ te boek staat. Ik zie dit vaker bij de nagellak van Primark. Ik heb verschillende glitter top coats van Primark en deze staan te boek als holografisch maar dat zijn ze echt niet. Goed uitkijken dus! En zo kan het dus dat je zomaar een pareltje vind.

Wat vind jij van deze nagellak? Team Holo of juist niet?

lveening

2 Comments

  1. *hier een ekster!!!*
    Ik ben zeker voor team Holo! Zelf heb ik al twee holografische lakjes van Hema maar die van Primark zien er toch net iets meer holo achtig uit. Zodra ik weer eens bij Primark ben zal ik eens kijken of ze er nog zijn 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *