Shop log London

London kan natuurlijk niet bezocht worden zonder een lange wandeling door Oxford street. Ik heb weer een aantal fijne producten meegenomen vanuit de overkant van het kanaal.

London ligt relatief dichtbij, op nog geen uur vliegen ben je al in de hoofdstad van Engeland. Daar kun je je tegoed doen aan lekker eten, tientallen bezienswaardigheden en het bezoeken van winkels die wij in Nederland (nog) niet hebben.

De afgelopen paar jaar ben ik steeds vaker het kanaal over gegaan. Inmiddels heb ik een paar favoriete items die ik iedere keer weer meeneem. De heerlijke douchegel van Superdrug die van de week in de aanbieding was voor £0,49.

Bij ieder bezoek neem ik ook graag nagellak mee. In London kun je nagellak kopen van het merk Sinful colors. Dit merk was een blauwe maandag verkrijgbaar bij het Kruidvat. Erg jammer dat het zo moeilijk te krijgen is. Een flesje kost £2.00. Van Rimmel London zijn er ook kleuren verkrijgbaar die niet in Nederland te koop zijn.

Tijdschriften gaan ook altijd weer mee terug. De Cosmopolitan nam ik mee voor £1.00 en verschillende kooktijdschriften zijn zo’n €2.00 goedkoper dan in Nederland.

Natuurlijk kom ik ook genoeg dingen tegen die ik niet op mijn lijstje had staan. Dingen waarvan je niet weet dat je het wilt hebben. Dingen die je ook echt niet in London hoeft te kopen, zoals tandpasta en deodorant. Maar als je een goede aanbieding tegenkomt, waarom niet?

Het fijne van thuiskomen is het uitpakken van de koffers. Ik zet altijd mijn nieuwe aanwinsten bij elkaar op tafel of iets dergelijks. Ik kan daar zo van genieten, alle nieuwe aankopen. Ik ‘speel’ er dan nog even mee voordat ik ze opberg en ik bedenk hier en daar wanneer ik wat ga gebruiken. heerlijke vooruitzichten. Hier kan ik nog weken van nagenieten.

Heb jij een favoriete stad om te shoppen? Een stad die jij vaak en graag bezoekt?

lveening

6 Comments

 1. Ga je best wel vaak naar Londen of lijkt het maar zo? Is in ieder geval een geweldige shopstad <3 mooie aankopen! Leuk he om het thuis allemaal uit te pakken 😀

  • De laatste tijd ben ik best vaak geweest. Het kwam steeds toevallig zo uit. Ook dit moment staat er geen nieuwe trip in de planning. 😉

  • Ja jammer he, ik vind het ook een heerlijk merk, en ze hebben alles! Make up, beauty en verzorging 🙂

 2. Wat wil ik toch graag naar London, lijkt me zo fijn shoppen daar!
  Ik vind het altijd wel leuk om beauty dingetjes uit het buitenland te proberen, tenminste als ik er ben geweest. Er is altijd wel iets anders te vinden dan dat we hier in Nederland hebben. Een soort beauty souvenirs 🙂
  (ik ben trouwens best benieuwd naar die body butter)

  • Die beauty dingen koop ik ook vaak als soort van souvenir. Van de body butter zal ik binnenkort wel een review schrijven. Hij ruikt in ieder geval heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *