Styletone box – juni 2017

Een nieuwe maand en dan komt er weer een nieuwe Styletone box door de brievenbus. Tip: wil je niet weten wat er deze maand in de box zit dan raad ik je aan om niet verder te lezen.

Dit is de inhoud die ik tegenkom wanneer ik het stickertje op chirurgische wijze los scheur. Make-up in doosjes is altijd goed, ziet er best goed uit deze box.

Ik begin even met deze roze olifant, je kunt er niet omheen wanneer je de doos openmaakt. Maar wat is het precies? Het is een body scrub spons. Deze spons is niet voor mietjes! De bolletjes op deze spons voelen vrij grof aan. Vind ik zelf heel fijn! Als ik scrub dan wil ik dat na afloop ook wel hebben gemerkt.

Handig aan deze spons is dat er een ‘strap’ aan de achterkant zit waar je je hand doorheen kan schuiven zodat deze niet onder de douche steeds uit je hand valt.

Deze spons is van het merk Afterspa en heeft een waarde van €9,95

Super schattig oogschade trio van het merk Peony. (Gelinkt aan SO Susan).

Prima kleuren voor een basis ooglook…….

……en ze swatchen ook prima. Leuk dat deze erbij zit, deze kan ik zeker gebruiken.

Het trio is van het merk Peony en heeft een waarde van €18.00

Leuk dat er deze maand een lippenstift bijzit en ook dat het van het merk 29 cosmetics is. Vorige maand zat er ook een product van dit merk bij en dat vond ik een fijn product en het merk trekt mij zeer zeker. Leuk dat ik nu weer iets van dit merk kan proberen.

Er zijn drie kleuren die 29 cosmetics naar Styletone heeft gestuurd en ik heb een bruin/rode kleur ontvangen. Ik hou zeker van dit soort kleuren dus deze is meer dan welkom. Deze lippenstift draagt de naam Valley’s finest en heeft een waarde van €25.00

Deze maand vond ik een oogpotlood in de doos van Lookx. Van dit merk hebben er wel vaker producten ingezeten. Prima merk en stelt mij niet teleur.

Dit is een rijk gepigmenteerde waterproof eyeliner met een metallic-matte finish.

Een hele mooie kleur en deze glijd super makkelijk over mijn huid, misschien een beetje te goed. Wederom een product dat ik zeker kan en zal gebruiken. Deze eyeliner heeft een waarde van €17,95

Van het merk Yolora krijgen we deze maand een make up remover pen. Dit is handige pen om onderweg kleine ‘foutjes’ weg te poetsen. Ik heb deze gelijk gebruikt om de swatches bij mijn hand weg te halen en dat deed deze pen erg goed, je ziet heel licht nog een beetje lippenstift op mijn hand maar de rest is foetsie. En ik hoefde niet hard te poetsen met de pen.

Nadeel is dat de punt van de pen gelijk vrij vies is.

Je kunt de stift er uit trekken en omdraaien en dan heb je weer een schone punt. Dat is zeker handig! Maar ik denk niet dat een product als deze erg lang mee gaat. Wellicht dat deze al is opgedroogd voordat je beide punten heel vies hebt gemaakt.

De achterkant van de pen kun je er aftrekken en dan zou je deze pen zelf kunnen bijvullen met je eigen make up remover. Leuk bedacht zo’n pen maar ik denk niet dat ik deze in de praktijk erg vaak ga gebruiken. Deze pen heeft een waarde van €9,95

Dat was de box van de maand juni. Deze box telde vijf producten waarvan er twee van merken zijn die wij nog niet eerder in de Styletone box hebben gezien. De box van juni heeft een totale waarde van €80,85 en kun je kopen bij Styletone.com voor €12,50

De maand juni was voor mij een geslaagde box! Wat vind jij van de inhoud deze maand?

lveening

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *