Super cute nagellak van EBay

Tijdens het zoeken naar nagellak op eBay kwam ik deze schattige flesjes tegen, te leuk! Ik heb vier verschillende besteld en als het niets is staat het nog altijd leuk als versiering.

Het waren vooral de flesjes die mij aanspraken, er zijn veel standaard flesjes op de markt en natuurlijk gaat het om wat erin zit maar het oog wil af en toe ook wat.

Ik probeerde eerst de roze, deze ziet er mooi uit maar de applicatie was verschrikkelijk. De formule van deze is erg dik en bracht ongelijkmatig aan. Na twee lagen roze nagellak bracht ik een laagje topcoat aan en dat heeft het onregelmatige enigszins hersteld maar ik ben er helaas niet kapot van. Ik vind de gekleurde hexagons en stipjes die in deze nagellak verwerkt zijn erg leuk.

De paarse nagellak deed het al een stuk beter. Op de foto zie je twee lagen paarse nagellak en een laagje topcoat. Het lakken ging bij deze nagellak een stuk gemakkelijker, de formule was iets dunner dan de roze en verdeelde zich een stuk beter over mijn nagel. De tweede laag maakte het helemaal af. Al vind ik wel dat je met deze nagellak erg dikke nagels krijgt. Ook merkte ik dat ik beter een paar minuten kon wachten met het aanbrengen van mijn topcoat want deed ik dat niet dan verschoof ik de nagellak/hexagons over mijn nagel. Kwalitatief zeker niet de beste nagellak die ik ooit heb gehad.

Jaah, van deze word ik blij! Ik heb eerst mijn nagels gelakt met twee lagen zwarte nagellak (Rimmel 60 Seconds, Black out) en daarna een laagje van deze topcoat met verschillende stukjes confetti gelakt. Het resultaat vind ik erg mooi, er zit voor mij genoeg in voor een laagje. Soms zit er teveel base coat in zulk soort lakjes waardoor je er bijna geen confetti mee kunt lakken. Bij deze is dat niet het geval. Je kunt deze top coat gebruiken over iedere kleur die jij mooi vind. Deze is geslaagd!

De formule van de blauwe nagellak was ook niet al te slecht. Mijn tip voor het beste resultaat bij deze nagellak is toch echt geduld en wacht to de individuele lagen droog zijn. Hierdoor schuif je niet het eerdere laagje over je vinger en ‘verpest’ je je manicure. De kleur nagellak en de gekleurde confetti/glitter vind ik erg goed samen gaan, apart en het valt op.

Het kwastje is vrij simpel en werkt prettig. Ieder flesje heeft hetzelfde kwastje. In ieder flesje zit 7 ml. nagellak. De geur van deze nagellak is net iets anders dan wij in Nederland gewend zijn van merken zoals Essence e.d. Dat betekent natuurlijk niet dat deze nagellak slechter zou zijn dan ‘onze’ merken. Er is altijd veel te doen om Make-up uit China maar veel merken die wij in de drogisterijen kunnen kopen zijn ook gemaakt in China.

Er zijn veel duurdere merken nagellak, voornamelijk ‘indie’ merken, die veel van dit soort nagellak maken, super gaaf en de kwaliteit zal vermoedelijk (ik heb geen indie lakken om te vergelijken) stukken beter zijn dan deze drie (de topcoat met verschillende soorten confetti reken ik hier niet in mee) maar wil je, of kun je, hier geen geld aan uitgeven dan zijn deze van EBay een leuk alternatief. Ik heb per flesje zo’n €0,99 betaald inclusief verzendkosten.  -X-

lveening

One Comment

  1. Al zou je het alleen maar doen om die flesjes! Ze zien er echt heel leuk uit!
    Ik ben zelf niet zo’n fan van drukke nagellak maar ik moet zeggen dat ik het er wel leuk uit vind zien, vooral die confetti topcoat 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *