The body shop sale haul

In de maand juli zorg ik altijd wel dat ik een bezoekje breng aan The Body Shop want zij hebben dan sale. Ik vind tijdens deze sale maand altijd producten die mij nooit eerder waren opgevallen of die nu wel een leuk prijsje hebben gekregen.

Deze keer kocht ik niet veel, vijf producten kocht ik. Ik was eerder deze maand jarig waardoor ik €5.00 kreeg van TBS (die krijg je met een, gratis, klantenpas in de maand van je verjaardag) en ik had voorheen al het een en ander gekocht waardoor ik een tegoedbon van €5.00 gespaard had. Dus bovenop de sale prijs nog eens €10.00 korting.

Het eerste item is eigenlijk ook het enige wat niet in de sale was. Een tijdje terug lanceerde TBS deze nieuwe lijn, almond & honey. Ik ben zelf geen fan van producten die naar honing ruiken maar bij deze ruik je dat niet, ik ruik meer het amandel deel van dit product. Dit is een mini formaat, hiermee doe ik ongeveer een week en wanneer deze toch niet bevalt dan hoef ik mijzelf niet door een hele pot heen te smeren.

Dit masker kwam ik in februari tegen op Instagram. Een dame die ik volg, uit London, was lyrisch over dit product. Ik kende het niet en bij mijn eerstvolgende bezoek aan London ging ik op jacht naar dit product. Nergens te vinden en de dames die ik erover vroeg bij TBS hadden geen idee waar ik het over had. Mijn verbazing was erg groot toen ik deze bij de sale items in Nederland vond. Nog voor een erg leuk prijsje ook.

Ik vond dat ik wel weer toe was aan een nieuw parfum. Er waren veel in de sale maar er was er maar een die ik echt lekker vond. Helaas zat deze in een fles van 100 ml. Dat vind ik echt teveel. En de vorm van de fles vond ik ook nog eens super onhandig. Het was een half ronde fles. De bodem was plat maar de bovenkant rond. Ik zou die erg snel uit mijn klauwen laten vallen. Ik vroeg de verkoop dame of er misschien nog een kleine maat van deze parfum beschikbaar was en die was er zeker. Beide flesjes zien er totaal anders uit maar het parfum is hetzelfde. Erg vreemd eigenlijk dat beide parfums in een ander flesje zitten. Deze met 50 ml. vind ik erg fijn.

Zo kwam ik deze keer bij de sale dit kleine potje tegen. Het is een haar butter voor gekleurd haar. In de volksmond een conditioner/masker voor in het haar. Ben benieuwd. Op de verpakking staat eigenlijk helemaal geen uitleg over het product.

Tijdens iedere sale neem ik altijd een pot van deze blueberry body butter mee, 200 ml. Vreemd genoeg is dit een product dat alleen tijdens de sale te koop is, al jaren favoriet bij mij. En omdat ik deze altijd tijdens de sale tegenkom vind ik het niet nodig om helemaal los te gaan en in te slaan. Ik neen heel degelijk één potje mee. De geur van deze body butter doet mij erg denken aan de zomer.

Al met al niet slecht, al zeg ik het zelf. Ik vond dat er deze keer niet erg veel leuke dingen in de sale verkrijgbaar waren, Het aanbod varieert erg per sale en per winkel. Ik ben de laatste tijd ook veel kritischer met wat ik koop want ik heb nog zoveel. Bij elkaar heb ik zo’n €18.00 uitgegeven en dat is inclusief alle kortingen en tegoed bonnen. Niet slecht toch, als je je bedenkt dat een body butter alleen al €16.00 kost. Heb jij favoriete items die jij tijdens de sale graag koopt?

lveening

3 Comments

  1. TBS heeft altijd zulke fijne producten! Ik vind het altijd leuk om hun kerstproducten te kopen, de verpakkingen zijn dan altijd zo leuk haha. Het Blue Corn masker klinkt interessant, ga je nog een review ervan doen? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *