The Body Shop * Stand up and stand out

The Body shop brengt steeds vaker producten van ‘nu’ uit. Naast verschillende lip producten en fijne kwasten kan The Body Shop nu ook een DIY oogschaduw palette aan hun assortiment toevoegen.

Het idee is simpel. Men neme een leeg oogschaduw paletten en laat de klant deze vullen met kleuren die zij (of hij!) mooi vind. Als klant zit je straks niet met een aantal kleuren die jij nooit zult gaan gebruiken. Mooi toch?

‘Wees gedurfd en creatief met de nieuwe, 100% vegetarische Make-Up Palettes van The Body Shop®! Click en mix en stel het palette van jouw dromen samen met de 30 intens gepigmenteerde Eye Shadow shades. De basis voor jouw unieke look creëer je met het onmisbare Contour Palette en dankzij het nieuwe Lip Palette zijn ook je lippen in een handomdraai onweerstaanbaar. Stand up and stand out!’ – The Body Shop

Er zijn 30 kleuren oogschaduw verkrijgbaar in deze nieuwe lijn maar ik moet zeggen dat het tot nu toe vrij basic kleuren zijn. Er zijn voor mij geen gekke kleuren die er uitspringen, meer kleuren die iedere dag kunnen. Wat verder prima is natuurlijk, een lijn als deze laat zich makkelijk uit bereiden met nieuwe kleuren oogschaduw.

Dit is zo’n oogschaduw. Deze klik je in het palette, en voilà, zelf gemaakt oogschaduw palette.

Bijpassend komt The Body Shop ook uit met een palette voor de lippen……

……en een palette om mee te contouren. Bij beide paletten kun je de vierkantjes niet los kopen en zit je wel ‘vast’ aan de vier kleuren die aangeboden worden.

Deze nieuwe oogschaduw en beide paletten zijn vanaf 15 mei verkrijgbaar bij The Body Shop. De prijs is nog niet bekend.

Ik koop zelf best veel bij The Body Shop, maar dan voornamelijk de huidverzorging. De make-up laat ik meestal in de schappen liggen. Ik vind het erg leuk dat TBS dit deel van hun assortiment niet overslaat, mijn interesse is gewekt en ik kijk ernaar uit om deze producten in de winkel uit te proberen.

Wat vind jij van de make-up lijn van The Body Shop?

lveening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *