Trind nail repair natural

img_3616

Het gebeurt niet vaak dat ik helemaal fan ben van een product. Deze Nail Repair van Trind doet wat het beloofd. Na jaren op zoek te zijn geweest naar een nagel verharder / verbeteraar kan ik de zoektocht staken. Ik heb de beste gevonden.

Ik heb even getwijfeld of ik dit artikel wel zou plaatsen. Ik heb namelijk geen ‘voor’ foto’s van mijn nagels. Ik had jaren lang last van droge, dunne, broze, korte nagels die bij het minste al in de split gingen. Ik heb al veel verschillende soorten base coats gebruikt van verschillende merken. Dure en goedkope. Niets hielp. Toen ik voor de zoveelste keer een nieuwe base coat probeerde had ik eerlijk gezegd geen goede hoop. Alleen deze bleek wel te werken. Inmiddels ben ik aan mijn tweede flesje begonnen, zijn mijn nagels mooi en sterk geworden en word het toch tijd om dit product te melden.

Het product komt in een doosje met een bijsluiter over hoe je het product moet gebruiken. Ik kan je nu al verklappen dat ik het niet gebruik zoals word geadviseerd. Er staat in de bijsluiter dat je dit product twee weken lang moet gebruiken en dat je dagelijks een nieuwe laag aan het brengen. Ik gebruik dit product als een base coat al een paar maanden nu. Voor mij werkt dat prima.

img_3618

Kleine waarschuwing op de achterkant van de verpakking. Met een base coat ben ik niet heel secuur maar ikzelf heb geen last van Formaldehyde.

img_3627

Zo zien mijn nagels er op dit moment uit, zonder nagellak of base coat. Voor sommigen niet heel spannend maar ik kan mij niet herinneren dat ik ooit zulke lange nagels heb gehad. Ik moet ook uitkijken dat ik ze niet te lang laat groeien.

img_3640

Hier draag ik één laag van de Nail Repair. In het flesje ziet het er nogal wit en melk-achtig uit. Maar op de nagels droogt het op als een doorzichtige nagellak en ik krijg iets meer glans.

De vormgeving van het flesje vind ik zelf niet echt mooi. De vorm van de dop vind ik wel handig want je kunt makkelijk de dop eraf draaien wanneer deze misschien vast zit vanwege de nagellak op de rand, maar anders dan dat, niet mijn smaak. Ook vind ik de dop te hoog is. Dit is meer een klein detail want dit product werkt super goed voor mijn nagels dus wat maakt het uit hoe het flesje eruit ziet.

img_3629

Het kwastje is best slap en heel dun. Niet mijn favoriet om mee te werken. Het product komt goed op mijn nagels en omdat ik heel blij ben met de kwaliteit van mij nagels door het gebruik van dit product zie ik het door de vingers.

In een flesje zit 9 ml. en het vorige flesje kon ik zo goed als helemaal opmaken. Deze werd pas dik en stroperig tegen het einde aan, ik denk dat ik met heel veel moeite nog twee keer mijn nagels ermee kon lakken. De meeste nagellak word dik en stroperig halverwege het flesje. Dit kun je dus ook zo goed als helemaal opmaken.

Ik koop mijn flesjes bij de Etos voor het vreemde bedrag van €13.19. Ik weet dat er ook gekleurde nagellak is van Trind maar deze zijn niet te koop bij mijn Etos en nu ik er over nadenk, ik heb nog nooit gekleurde Trind nagellak in het wild gezien.

kort samengevat: verpakking is niet mijn ding maar het product is fantastisch en daar gaat het uiteindelijk om! Dit product is een blijvertje.

Ben jij bekend met deze Nail Repair van Trind, en wat vind jij ervan?

 

lveening

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *