Ziaja cucumber mint micelair gel – review

Heb jij het fijne budget merk Ziaja al ontdekt? Met producten voor ieder huidtype dermatologisch getest op allergieën en niet op dieren getest.

Ziaja werd in 1989 opgericht in Gdansk in Polen en is wegens groot succes in eigen land nu ook wereldwijd te koop. In Nederland hebben we meer dan 225 verschillende producten. Deze variëren van producten voor het gezicht, lichaam en haar. Voor de verzorging van het lichaam van verschillende leeftijden en huidtypen.

Ook hebben wij salon kwaliteit producten en producten(DeNova Pro) en voor een gevoelige huid en bijzondere huidaandoeningen(ZiajaMED). -Ziaja
Ik mocht van Ziaja drie producten uitkiezen en deze micellar gel was de laatste die ik in mijn winkelmandje plaatste. Micellar water ken ik wel maar niet in een gel vorm. Aan het einde van de dag wil ik graag mijn gezicht reinigen voordat ik het bed in stap en ik was benieuwd of dit product er één zou zijn waar ik een plekje voor zou vinden in mijn routine.
De verpakkingen van de Ziaja producten hebben allemaal een strakke vormgeving. Zo ook deze fles met standaard pompje. Fijn in gebruik en je kunt het pompje ook op slot zetten zodat je deze mee op reis kunt nemen. Handig extraatje. De pastic fles is van zeer goede kwaliteit, het is erg dikke plastic en het kan zeker tegen een stootje.
Zo ziet de gel eruit, het heeft een light groen kleurtje. Wat ik wel nadelig vind is dat de gel niet erg schuimt, daardoor heb ik het gevoel dat deze niet erg goed schoonmaakt.
Na het reinigen neem in mijn gezicht nogmaals af met een wattenschijfje met een toner en dan komt er al bijna geen product meer van mijn gezicht af dus ik kan gelukkig wel concluderen dat het product zeker ook goed reinigt.
De geur van de gel vind ik erg lekker fris alleen kan ik de geur van komkommer of munt er niet uithalen. Veel producten met munt kunnen de huid doen tintelen maar dat heb ik bij dit product niet ervaren.
De dikte van de gel vind ik erg fijn, het is zeker niet waterig en ik heb meer dan genoeg aan één pompje om mijn gehele gezicht te reinigen.
Op de achterkant van de fles uiteraard meer informatie. Hier zie je ook de ingredienten lijst, minpuntje is dat deze ingredienten lijst niet beschikbaar is op de website. Je ziet de lijst pas wanneer je de fles in handen hebt. Ziaja heeft één winkel in Nederland, namelijk in Den Haag, daar zullen de meesten helaas niet in de buurt wonen en zullen dus sneller de producten via de website kopen. Hopelijk is deze informatie in de toekomst wel beschikbaar.
Ik vind het super handig dat er een ‘echte’ houdbaarheidsdatum op de fles staat, zeker omdat ik veel producten heb, en test, (ik zet vaak een product terug in de kast na het testen want ik wil dan graag producten opmaken die ouder zijn dat het product dat ik net heb getest) en soms denk ik dat een product een paar maanden oud is maar dan zoek ik de desbetreffende review op mijn blog op en zie ik dat de review alweer ruim een jaar geleden geschreven is.
Al met al vind ik deze gel fijn in gebruik maar wanneer deze fles op is dan zal ik niet meer zo snel een gel variant aanschaffen, ik heb liever een micellar water.
In een fles zit 200 ml. en kost €2,99 en is te bestellen bij de website van Ziaja. Bestel je nu voor €20,00 of meer dan krijg je van Ziaja nog een leuk cadeautje.
Dit was review nummer drie in mijn mini Ziaja serie, ik heb ook een review geschreven over de Ziaja geitenmelk duo phase make up remover en de Ziaja Phyto activ face toner. Heb jij wel eens producten van Ziaja gebruikt?

lveening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *