Ziaja geitenmelk duo phase make up remover – review

Het is lastig om een goede duo phase make up remover te vinden die geen vette laag achterlaat en tegelijkertijd wel je make up verwijderd. Ziaja komt erg dicht in de buurt met hun geitenmelk duo phase make up remover.

Ik gebruik deze nu al een aantal weken en zie nu al op tegen de dag dat deze daadwerkelijk op raakt. Dat zegt voor mij natuurlijk al genoeg. Deze is favoriet. De producten uit de geitenmelk lijn hebben al jaren en speciaal plekje in mijn zogenoemde make up hart. Jaren geleden maakte ik kennis met Ziaja door de Styetone box. Hierin zaten alleen maar Ziaja producten en ook uit de Geitenmelk lijn. sindsdien heb ik mijzelf voorgenomen om meer producten uit deze lijn te proberen maar het is er niet eerder van gekomen. Tot een tijdje terug toen ik een paar producten mocht uitkiezen van de Ziaja webshop. Daar moest en zou een geitenmelk product bijzitten.

Het ontwerp van de fles is simpel en is handig in gebruik. De grote dop schroef je eraf en dan heb je een prima gaatje om goed te doseren. De fles is niet erg groot en ligt fijn in de hand. Hij is ook doorzichtig waardoor je kunt zien hoeveel er nog in zit.

Als je de fles van de zijkant bekijkt dan zie je goed dat het product twee delen heeft. Goed schudden en de remover is klaar voor gebruik. Ik vind het product zuinig in gebruik. Voordat ik deze foto’s nam had ik deze een week in gebruik en je ziet dat er niet super veel uit de fles is. Inmiddels zijn we een week of vier verder en ik heb denk ik net een kwart van de fles op. Ik theorie zou ik dan vier maanden met een fles kunnen doen.

Ik gebruik dit product voornamelijk om mijn oog make up mee te verwijderen en daarmee gaat het prima. Ik hoef niet hard te boenen. Nadat ik klaar ben voel/zie ik nog wel een heel klein beetje een vettig laagje. Ik was mijn gezicht nog altijd na met een milde zeep om echt alle restjes make up en viezigheid van de dag te verwijderen. Doe jij dit niet dan zou het restje remover vervelend kunnen zijn. Het is naar mijn mening niet echt olie-loos. Maar de Ziaja geitenmelk make up remover komt wel erg dicht in de buurt. De eerst paar keer dat ik deze remover gebruikte had ik niets eens door dat er een licht olie laagje op mijn huid achter bleef, ik heb hier echt naar moeten zoeken. Het is eigenlijk bijna verwaarloosbaar.

Op de achterkant van de fles vind je nog wat extra informatie. Ik vind het super handig dat er een houdbaarheidsdatum opstaat, mei 2019. Zo weet je precies tot wanneer je dit product kunt gebruiken. Het is misschien een raar idee dat er geitenmelk in een beauty product zit maar in de lijst met ingrediënten zie je dat het er echt in zit. Gelukkig is Ziaja dierproefvrij.

Een fles heeft een mooie budget prijs van €3,19 en is te koop via de Ziaja website. In Den Haag zit een Ziaja winkel, mocht je in de buurt zijn. -X-

lveening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *