Ziaja Phyto Active face toner

Onlangs mocht ik een paar producten uitkiezen van Ziaja. Dit fijne merk ken ik eigenlijk alleen van een aantal beauty boxen maar ieder product wat ik tot nu toe heb geprobeerd van Ziaja beviel goed dus drie producten uitkiezen was geen straf.

“Ziaja werd in 1989 opgericht in Gdansk in Polen en is wegens groot succes in eigen land nu ook wereldwijd te koop.
In 2013 opende we onze eerste Ziaja winkel in Den Haag en zijn wij met de webshop gestart.
Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten, strakke en duidelijke verpakkingen (recyclebaar) en goede kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest en natuurlijk dierproefvrij!
Ook bevat  60% van de producten geen parabenen.
In Nederland hebben we meer dan 225 verschillende producten. Deze variëren van producten voor het gezicht, lichaam en haar. Voor de verzorging van het lichaam van verschillende leeftijden en huidtypen.” -Ziaja

De verpakkingen van Ziaja zijn vrij simpel maar stralen daardoor ook wel rust en luxe uit. Ben je trouwens wel eens op de website van Ziaja geweest? Een overvloed aan verschillende series en verzorgings lijnen allemaal netjes gesorteerd. Voor verschillende (probleem) huidjes is er wel een oplossing. En weet je wat misschien nog wel leuker is? De prijs. Voor een paar Euro heb je al een hele verzorgings lijn.

Één van de producten die ik koos ga ik vandaag behandelen. (de andere twee volgen de komende weken). Het is de Phyto Activ gezicht toner. Ik gebruik een toner graag in de warmere maanden om een keer extra mijn gezicht te reinigen hier en daar tussendoor. Na het hardlopen wanneer ik als een natte dweil thuis kom dan is het fijn om met een watje en een frisse toner even jezelf even te verfrissen, voordat het echt schrobben gaat beginnen.

“Phyto activ lijn: Voor de reiniging en behandeling voor een huid met verwijde haarvaten. Helpt te versterken en te verzegelen van de haarvat wanden. Werkt zichtbaar te verhogen de elasticiteit van de haarvat wanden en vermindert de neiging te breken. Maakt de huid zacht en soepel. Bevat kastanje extract.” -Ziaja

Juist, geen idee waarom ik deze heb gekozen, achteraf gezien. Het probleem wat staat beschreven in de vorige alinea is er geen waar ik last van heb. Wanneer ik naar het product zelf ga dan staat er dat dit product een geïrriteerde huid verzacht. Mijn huid kan af en toe best geïrriteerd zijn en dan moet ik geen harde producten gebruiken. Vandaar deze lichte toner dus.

De fles heeft een handige flip-dop, die kun je dus mooi niet kwijtraken, en je kunt ermee goed doseren. Ik zal jullie de vuile watjes besparen maar dit product maakt ook nog eens goed schoon. Er komt veel vuil van mijn gezicht af wanneer ik deze toner gebruik. En hij ruikt ook nog eens heerlijk licht bloemig.

Handig detail, op de fles staat tot wanneer je dit product kunt gebruiken, 10.2018. Veel beter dan wanneer je een beetje moet raden.

Wat ik wel een minpuntje vind is dat Ziaja vooral online te koop is (er is een winkel in Den Haag mocht je in de buurt zijn) en dat de ingrediënten niet op de website staan. Mocht je ergens allergisch voor zijn dan kun je natuurlijk eerst een email sturen naar de klantenservice, maar daar heb je natuurlijk geen zin in.

In deze fles toner zit 200 ml en kost €3,49 Je kunt de fysieke winkel in Den Haag bezoeken maar je kunt ook gemakkelijk online kopen bij de Ziaja website. Je betaalt €3,95 aan verzendkosten en je kunt tot 20 kg. bestellen. Daar koop je aardig wat producten voor.

Ben jij al bekend met Ziaja?

lveening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *